IMMIGRANTERNE PÅ PIRATERNES Ø

Ny roman som e-book og paperback af Ivan Schou Vibing på https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Immigranterne+på+piraternes+ø

Romanen udkommer 6. august 2017.

OM FORFATTEREN
Ivan Schou Vibing blev født i 1955 i Aalborg. Cand.mag. i tysk, dansk og historie fra Aarhus Universitet. Das Große Deutsche Sprachdiplom fra Ludwig-Maximilians-Universität zu München. Tidligere lektor i tysk, dansk og historie. Oversætter. Gift og har tre børn. Rejser meget, især i Sydøstasien. Betragter sig selv som dansk europæer i en global verden.

OM ROMANEN
Den danske læge Giovanni har været udlandsdansker det meste af sit liv, men alligevel altid haft en adresse i sit fødeland. Da konen dør, bliver han alenefar med en dreng på seks år. Han gifter sig i udlandet og søger familiesammenføring i Danmark. Men som så mange danskere oplever i disse år, får han afslag. Som konsekvens siger han sit job ved Røde Kors op og flytter sammen med sin søn til Filippinerne, hvor hans nye kone kommer fra.

Filippinerne er et skønt land, og det er nemt for dem at falde til, da engelsk er et af de to officielle sprog. De bosætter sig på øen Basilan, konens hjemegn i den sydlige del af landet, der er muslimsk. Forskellige terrorgrupper opererer der. Nogle har erklæret troskab til Islamisk Stat. Abu Sayyaf, en af grupperne, er kendt for at kidnappe lokale beboere og især udlændinge. Giovanni bortføres, og en lang række dramatiske begivenheder tager deres begyndelse.

Romanen er en kærlighedshistorie, der udspiller sig i en krigszone. Konflikten mellem militante islamister og en folkevalgt regering giver kærligheden vanskelige vilkår. Det er en konflikt, der ikke kun kendes i Sydøstasien, men også i Europa, hvor terrorangreb er blevet en del af dagligdagen. Handlingen er en fiktion, men bygger flere steder på virkelige begivenheder. Scenerne foregår på eksisterende geografiske lokationer.

Published by

Ivan Schou Vibing

Ivan Schou Vibing Writer Born: Aalborg, Denmark Working experience: 24 years lecturer at Commercial College MA in German, Danish and History PhD recherche in East-West Conflict

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s